Hyperpro Schokdemper
 

Een nieuwe motorfiets is een dure aankoop. Dit garandeert echter niet dat elk onderdeel van de motorfiets goed is. Onze ervaring is dat veel motorfabrikanten kosten reduceren door te bezuinigen op de schokbrekers (en voorvering). Niet echt gepast als U bedenkt dat de schokbrekers het contact van het wiel met het wegdek moet verzekeren. Omdat er ruimte is voor veel verbetering, heeft Hyperpro een schokdemperlijn ontwikkelt. 

Hyperpro ontwikkelt en produceert alle schokbrekers zelf. Tot aan de kleinste lichtgewicht aluminium onderdeel wordt door CNC machines in de eigen fabriek gemaakt. Kwaliteit en design staan bij Hyperpro voorop. Hoe weet de motorrijder dat hij een goede schokbreker in handen heeft? Alleen het zien en voelen van de hoogwaardige schokbreker geeft een gevoel van vertrouwen in de schokbreker. Hyperpro gebruikt de beste settings in de schokbreker. Elke schokdemper wordt uitvoerig getest voor uitlevering.

Het is mogelijkheid om zowel de uitgaande als de ingaande demping af te stellen en de veervoorspanning te veranderen. Door middel van het verstellen van de hoge als de lage dempingsnelheid maak je de schokbreker een individueel stukje maatwerk. 
(Bij de emulsiedemper type 460 is alleen de veervoorspanning en de uitgaande demping in te stellen). 

 

Opties (niet bij elke motor mogelijk):

  • La: Length Adjustment. De lengte van de schokdemper kan tot 5 mm langer of tot 5 mm korter worden ingesteld dan origineel.  LetOp: bij deze optie levert U veerweg in, minder comfort dus.
  • Hpa: Hydraulic Preload Adjuster. Hydraulische veervoorspanning verstelling.  Door middel van een op een makkelijke bereikbare plaats te monteren draaiknop kan de veervoorspanning traploos (hydraulisch) versteld worden. Ideaal als er vaak met wisselende belading op de motor gereden wordt.
 

Hyperpro Type 460

 

Hyperpro Type 461

 

Hyperpro Type 463

 

Hyperpro Type 466/465

 

Hyperpro Type 467