HyperOnline.nl / Hyperpro-Online

 

Voor informatie;
E-mail: info@HyperOnline.nl

 

Belangrijkste punten:

 • Verzendkosten:
 • Bij bestellingen vanaf € 150,- zijn verzendkosten € 15,-
  Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 7,95 verzendkosten berekend.
 • Levering is internationaal ook mogelijk.
 • Betaling: Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag: 
  - via het Ideal betalingssysteem Nederland
  - op onze bankrekening KNAB IBAN: NL35 KNAB 0613 6928 61 BIC: KNABNL2H
 • Verzending pakketpost / UPS

 

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid
1.1. Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten, welke via de website van HyperOnline afgesloten worden. Door totstandkoming van een vorm van bovenstaande overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden.
1.2. HyperOnline heeft altijd het recht om de inhoud van de webwinkel en de algemene voorwaarden te wijzigen.

2. Overeenkomsten
2.1. Een overeenkomst tussen u en HyperOnline komt tot stand nadat er een bestelling is binnengekomen in ons archief, middels de bestelprocedure in onze webwinkel. U ontvangt hiervan automatisch een bevestiging.
2.2. De administratie van HyperOnline geldt als bewijs van de door u aan HyperOnline verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door HyperOnline verrichte leveringen. HyperOnline erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.
2.3. HyperOnline garandeert niet de juistheid van de gegevens, die vermeld zijn op de website.


3. Prijzen / betaling
3.1. Alle prijzen in de webwinkel van HyperOnline zijn uitgedrukt in Euro's , inclusief de BTW en exclusief verzendkosten.
3.2. Alle bestellingen worden door HyperOnline thuisbezorgd. Levering ook internationaal mogelijk.
Bij bestellingen vanaf € 150,- zijn verzendkosten € 15,
Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 7,95 verzendkosten berekend.
3.3. Betaling: Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag.
3.4. Van elke bestelling wordt een factuur / orderbevestiging verstrekt met BTW specificatie.


4. Transport
4.1 Om uw product bij u thuis te bezorgen, maakt HyperOnline gebruik van vervoerbedrijven.
4.2. HyperOnline bepaalt de wijze van verzending, tenzij anders overeengekomen. 
4.3. De zendingen zijn voorzien van Track & Trace code.5. Aflevering en levertijd
5.1. Producten worden altijd zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven afleveradres verzonden, onder voorbehoud van de dan aanwezige voorraad. Orders van voorraadartikelen worden binnen een werkdag verzonden indien de betaling voor 16.00 uur binnen is. Voor artikelen die wij moeten produceren staat de te verwachten levertermijn bij het artikel vermeld (dit is een indicatie) Het is ons streven om binnen die termijn te leveren.
De aangegeven levertijd bij het artikel is een indicatie van de te verwachten levertijd. Na definitieve ontvangst van Uw bestelling krijgt U de exacte levertermijn door.
5.2. HyperOnline geeft U bericht, wanneer er verzonden gaat worden.
5.3. Bent U niet aanwezig op het tijdstip van aflevering, dan zullen de goederen:
     - of de volgende dag nogmaals worden aangeboden
     - of bij de buren worden afgeleverd.   
     - of bij een afhaalpunt worden afgeleverd.  
5.4. Mocht de voorraad onverhoopt niet toereikend zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en u een verwachte levertijd doorgeven. Wanneer u zich niet kunt vinden in deze leveringstermijn kunt u de bestelling annuleren.
5.5. De door HyperOnline opgegeven levertijden in de site zijn nooit te beschouwen als fatale levertijd. Het kan voorkomen dat artikelen zijn uitverkocht, U ontvangt daarover bericht via e-mail.


6. Afkoelingsperiode
6.1 Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met HyperOnline te ontbinden. Als U van Uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient U het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan ons te retourneren (originele verpakking altijd mee retour sturen). Plak geen tape e.d. op de originele verpakking. Het is toegestaan het product uit de verpakking te halen. Hierbij is het uitgangspunt dat U het product kunt hanteren en inspecteren zoals dit ook in een winkel zou gebeuren. (Dus niet monteren op de motor; gemonteerde artikelen worden  niet retour genomen).
Uitzondering: maatwerk artikelen (schokdempers en Streetbox sets speciaal voor Uw motor) worden niet retour genomen of geruild.
6.2 Indien u de overeenkomst ingevolge artikel 6.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan HyperOnline te melden. U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies. U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar HyperOnline. U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden.
6.3 De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met HyperOnline aanging, zullen wij, nadat HyperOnline het door u geretourneerde product heeft ontvangen, aan u crediteren.

7. Respect voor uw persoonlijke gegevens (zie ook Privacy verklaring)
7.1. HyperOnline zal uw persoonsgegevens opnemen en verwerken in een of meer bestanden. Het doel van deze verwerking is het door HyperOnline kunnen nakomen van de overeenkomst die u en HyperOnline zijn aangegaan. Uw gegevens zullen NIMMER aan derden verstrekt worden.
7.2. De persoonlijke gegevens die verwerkt worden, zijn die gegevens welke u heeft ingevuld tijdens de bestelprocedure.
7.3. Veilig bestellen. Als U producten bij HyperOnline bestelt, dan is het nodig persoonlijke gegevens in te vullen. HyperOnline draagt er zorg voor dat al Uw persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen, door gebruik te maken van een beveiligde SSL verbinding voor het verzenden van Uw bestelling.


8. Garantie
8.1 Mocht een artikel onverhoopt defect raken, neem dan contact met ons op.
8.2 De garantietermijn bedraagt 2 jaar op Hyperpro producten.


9. Disclaimer
9.1 Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

10. Toepasselijk recht
10.1. Op alle overeenkomsten, welke u heeft afgesloten met HyperOnline, is het Nederlands recht van toepassing.

 

 

Retourbeleid / Herroepingsrecht

 • Nadat u het door u bestelde product heeft mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met HyperOnline te ontbinden.
 • Uitzondering: maatwerk artikelen worden niet retour genomen of geruild.
 • Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan HyperOnline te melden.
 • U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies.
 • U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar het door HyperOnline aangegeven retouradres. 
 • U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden. 
 • De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met HyperOnline aanging, zullen wij, nadat HyperOnline het door u geretourneerde product in goede orde heeft ontvangen, aan u crediteren binnen 3 werkdagen.

 

Mailadres voor retourinstructies, vermeld s.v.p. het ordernummer: info@HyperOnline.nl