Hyperpro Stuurdemper Kits

 

Ontworpen om u in een oogwenk uit de problemen te helpen. Hyperpro's stuurdemper is 's werelds meest geavanceerde controlesysteem voor uw motorfiets. Straat en race stuurdempers samen met bevestigingskit bestaand uit CNC gefreesd, geanodiseerd 7075 vliegtuig-legering aluminium zijn beschikbaar voor de meeste motorfiets modellen.

Hyperpro heeft 2 typen stuurdempers in het assortiment:

  • De lineaire stuurdemper CSC (Constant Safety Control); Heeft een meer constante demping. De lineaire demper is de klassieke stuurdemper. 22 voudig instelbaar.
  • De progressieve stuurdemper RSC (Reactive Safety Control); verhoogt de demping wanneer de beweging van het stuur voldoende groot is. Bij lage snelheden heeft U geen demping, wilt U ook geen demping. Wanneer demping vereist wordt (tankslappers, wegdek oneffenheden) dan wordt de demping geactiveerd. Met de stelknop regelt U het moment van schakelen. 22 voudig instelbaar.

De prijzen zijn bij ons inclusief de montageset voor de stuurdempers. Deze zijn bolt-on, zodat er geen wijzigingen aan de motorfiets gedaan worden.